Een autorijschool met geschiedenis en visie

Autorijschool Salih Koşar heeft inmiddels 3 generaties succesvol opgeleid om aan het verkeer te kunnen laten deelnemen! Zowel oud als jong. Wij zijn actief sinds 1985. Dat is 38 jaar. Binnen deze tijd hebben wij onze methodieken verfijnd en garanderen wij een professionele, toegewijde en persoonlijke aanpak. Iedere leerling is bijzonder en krijgt daarom de nodige persoonlijke aandacht.

“Het laten behalen van uw rijbewijs is mijn grootste zorg”

Persoonlijk en doelgericht lesgeven en zorgen dat u uw rijbewijs behaald, dat is altijd mijn hoogste prioriteit. We beginnen samen en zorgen ervoor dat het traject optimaal verloopt. Sinds 1985 ben ik al aan het lesgeven. Binnen deze 38 jaar heb ik het genoegen gehad om al 3 generaties te begeleiden.

Ik sta klaar voor u.

SalihKosarBrandSignature

Eigenaar en hoofdinstructeur van Autorijschool Salih Koşar

“Sinds 1985 het boegbeeld van kwaliteit en toewijding”

Al 38 jaar bent u bij Autorijschool Salih Koşar op het juiste adres voor het behalen van uw rijbewijs. Autorijhschool Salih Koşar is in het afgelopen decennium gegroeid tot een begrip in Eindhoven en omstreken.

Wij onderscheiden ons door een zeer hoog slagingspercentage, deskundige begeleiding, unieke lesmethode vrouwvriendelijk rijles en betaalbare kwaliteit.

SalihKosarStaatsexamen1985

Instructeursbewijs1985

“Totale rijopleiding van begin tot slagen! Zekerheid & kwaliteit”

Autorijschool Salih Koşar verzorgt in Eindhoven en haar regio een totale rijopleiding van de 1e les tot het slagen! We hebben een goede rijopleiding met een uniek lesprogramma voor iedereen vanaf 16,5 jaar. We bieden je kwaliteit en een deskundige begeleiding bij je autorijlessen in Eindhoven en omstreken.

Als je zonder zorgen wilt beginnen met lessen is Autorijschool Salih Koşar de beste keuze. Bij ons kies je altijd voor zekerheid en kwaliteit!

Statistieken waar wij trots op zijn!

0
Geslaagden
0
Jaar actief!
0
Oprichting
0
Kilometers gemaakt